Kilde: Erhvervsstyrelsen Lørdag d. 30. maj. 2020 - kl. 11:00

Seneste regnskab fra FRIFELT EL A/S og 4 andre lokale virksomheder

FRIFELT EL A/S i Skærbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 444.614 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FRIFELT EL A/S en bruttofortjeneste på 8,4 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GÅNSAGER TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S i Skærbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 4,3 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GÅNSAGER TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING A/S en bruttofortjeneste på 17,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 20,5 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


MURERMESTER PETER S. NIELSEN ApS i Skærbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 33.511 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde MURERMESTER PETER S. NIELSEN ApS en bruttofortjeneste på 8,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,9 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


EL-HUSET. SKÆRBÆK ApS i Skærbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 490.071 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde EL-HUSET. SKÆRBÆK ApS en bruttofortjeneste på 6,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


DRENGSTED ENTREPRENØRFIRMA A/S i Skærbæk kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 2,7 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde DRENGSTED ENTREPRENØRFIRMA A/S en bruttofortjeneste på 3,3 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,0 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Lærke Kartvedt laerke@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk