En aften med vin og gastronomi i Skærbæk

dato

Fredag den 28. februar 2025 kl. 18.00 inviterer Skærbækcentret til en unik oplevelse, hvor vin og gastronomi går op i en højere enhed. Kaj Madsen fra Brøns Vinlager vil guide deltagerne gennem en vinsmagning med seks nøje udvalgte vine, ledsaget af en udsøgt middag.

For alle vin- og madentusiaster er der en særlig aften i vente, når Kaj Madsen fra Brøns Vinlager deler sin ekspertise og passion for vin. Med over 20 års erfaring i import af vine fra hele verden, vil Kaj Madsen præsentere seks udvalgte vine, der alle er omhyggeligt matchet med en lækker tre-retters menu.

Menuen og de udvalgte vine

Aftenen starter med en velkomstservering bestående af en friteret risottokugle med svampe og trøffelmayonnaise, akkompagneret af en vin fra Limoux, Frankrig.

Forretten byder på en rødspætteballotine serveret på en bund af gulerodspuré, brunet smør med løg og kapers, samt friskbagt brød og smør. Denne ret ledsages af vine fra Martin Müller, Østrig og Garmin Chateau Cabezac, Frankrig.

Hovedretten består af farseret poussin med blomme sauce, Pommes Anna, syltet græskar og stegte svampe, serveret med vine fra Garmin Chateau Cabezac, Frankrig og St. Laurent Müller, Østrig.

Til dessert vil deltagerne nyde en syltet pære med vaniljeparfait og lun chokoladesauce, akkompagneret af en vin fra Domaine Salvat, Frankrig.

Det er en enestående mulighed for at opleve, hvordan vin og mad kan komplementere hinanden og skabe en uforglemmelig smagsoplevelse.

Praktiske informationer:
Dato: Fredag den 28. februar 2025
Tid: Kl. 18.00
Sted: Skærbækcentret, Storegade 46, 6780 Skærbæk
Entré: 495 kr. pr. person
Tilmelding: Senest 20. februar



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut