Souschef, 365discount Skærbæk

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Souschef til 365discount i Skærbæk

Er du en passioneret leder med solid erfaring inden for detailhandel? Brænder du for at bidrage til succesen af en lokalt forankret butik med ekstra tryk på om sommeren? Så læs videre om muligheden for at blive vores nye souschef i 365discount i skønne Skærbæk.

365discount i Skærbæk søger en passioneret souschef til vores butik. Vi har en stærk forankring i lokalområdet og et dejligt team, hvor vi altid bakker op om hinanden. Om sommeren strømmer mange turister til vadehavet og det mærker vi også i Skærbæk. Det skaber en travl og livlig atmosfære, hvor vores brede sortiment af produkter og den unikke atmosfære tiltrækker både lokale sommerhusejere og besøgende fra blandt andet Tyskland.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Operativ planlægning: Tag del i strategisk planlægning og udførelse af daglige opgaver for at sikre en effektiv butiksdrift.
  • Varehåndtering og logistik: Ansvar for effektiv håndtering af store vareleverancer og opretholdelse af en smidig forsyningskæde.
  • Produktpræsentation og merchandising: Sikre optimal præsentation af vores brede produktsortiment for at tiltrække og fastholde kundernes opmærksomhed.
  • Ledelse og motivation af personale: Afgørende rolle i ledelsen og motivationen af vores dedikerede personale og ungarbejdere.
  • Kundeservice: Vægt på en positiv og serviceminded tilgang til kundeservice, specielt imødekommende over for nysgerrige udenlandske turister. Hvis du behersker engelsk, vil det være en fordel, da det muliggør effektiv kommunikation med turister og skaber positive købsoplevelser.

 

Vi er stolte af vores butiks rene og indbydende atmosfære, og vi forventer, at du vil bidrage aktivt til at opretholde og styrke dette præg. Udover dine kerneansvarsområder vil du også blive en integreret del af vores sociale fællesskab. Vi lægger vægt på at vi er ét team og altid hjælper hinanden og vi skaber plads og rum til at sociale arrangementer for teamet - alle i teamet arbejder for at styrke vores bånd og skabe en rar atmosfære.

Udenfor turistsæsonen har vores butik gode faste lokale kunder fra Skærbæk og oplandet. Derfor er det en fordel, hvis du er lokalkendt og har en forståelse for de lokale kunders behov og præferencer.

Vi søger en kvalificeret kandidat med erfaring inden for detailhandel, der har evnen til at arbejde selvstændigt, træffe beslutninger og samtidig fungere som en værdifuld støtte for butikschefen. Det er en fordel, hvis du har egen bil og er fleksibel med hensyn til både morgen- og aftenvagter.

Hvis du har en passion for detailhandel, et stærkt købmandskab, en positiv tilgang til ledelse, og du er en dygtig kommunikator, så er du måske den ideelle kandidat, vi søger!

Ansøgninger behandles løbende, og vi ser frem til at modtage dit motiverede CV senest 27. december. Såfremt du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte butikschef Randi Nielsen på telefon 7574 7300.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team! 365discount – det rigtige sted at arbejde.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ac0e42c8)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Coop 365discount, Storegade, 6780 Skærbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet