Initiativrig og fagligt velfunderet pædagog til Bostøtte Rosenvænget §85.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et udviklende og fagligt velfunderet team? Er du fagligt bevidst og ansvarsfuld og ser du meningsfuldheden i at støtte borgerne i eget hjem og til at øge mestring i eget liv? Så er det lige dig, vi står og mangler i vores team på Bostøtte Rosenvænget. 

Stillingen er på 37 timer pr. uge. Arbejdstiden ligger mellem kl. 7 - 21 i hverdagene, weekender og helligdage, og der er weekendvagt hver anden weekend.

Bostøtte Rosenvænget er et botilbudslignende tilbud som yder socialpædagogiske støtte i eget hjem efter serviceloven §85. Vi yder ydes pædagogisk støtte og plejeopgaver i form af personlig pleje. Vi  dokumenterer i Nexus ud fra den §141 handleplan som myndigheden har bestilt. 

Vi arbejder anerkendende med fokus på at udvikle og tilbyde borgerne de mest optimale ramme for mestring, trivsel og livskvalitet. Vi sikrer borgernes medbestemmelse ved at inddrage dem i daglige gøremål. Vi møder dem i øjenhøjde og kommunikerer med understøttende metide, både verbalt og nonverbalt.  

Vi har fokus på kerneopgaven, som er at øge mestring i eget liv. Vi imødekommer kerneopgaven ved de tilgange, vi har valgt, som er anerkendelse, ressourceorienteret, rehabiliterende / habiliterende, relationspædagogik og neuropædagogik. 

Som pædagogiske metoder anvender vi KRAP og social færdighedstræning. På Bostøtte Rosenvænget har borgerne vidt forskellige behov for støtte. Der arbejder vi også meget bredt og bliver løbende opdateret på nye metoder.

Vi arbejder tværfagligt med social- og sundhedsassistenter, pædagoger og sygeplejesker.

På Bostøtte Rosenvænget er der tilknyttet borgere i alderen 44 - 84 år, som har brug for både pædagogiske støtte og somatisk pleje. Derudover har vi to akutlejligheder som er til §107 borgere. 

Vi tilbyder

  • dygtige professionelle kollegaer samt mulighed for (tvær)faglig sparring og personlig udvikling 
  • en personalegruppe med fokus på borgernes trivsel
  • en alsidig borgergruppe med udviklingsforstyrrelser, psykiatrisk sårbarhed samt somatiske plejebehov
  • en organisation i konstant udvikling og forandring.

Vi forventer, at du

  • har en faglig relevant uddannelse med udvikling for øje samt it-kompetencer på brugerniveau
  • er fleksibel, omstillingsparat, selvstændig og tager ansvar for dig selv, borgerne og dine kollegaer
  • er robust, iagttagende, deltagende og kan reflektere over egen og andres virke
  • er loyal overfor organisatoriske og politiske beslutninger
  • vægter samarbejde og sparring.

Har du brug for yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Helle Golsche Knappe på tlf. 40 27 47 59 eller mail hegk7@toender.dk

Se også gerne vores hjemmeside

Løn og ansættelse er i henhold til gældende overenskomst og indgåede lokale aftaler. Vi gør opmærksom på, at vi indhenter straffeattest, inden du bliver ansat.

Du søger stillingen ved at sende ansøgning, CV og anden dokumentation elektronisk via ansøgningslinket. Du modtager en kvittering for ansøgningen, men vær opmærksom på, at kvitteringen og en eventuel invitation til samtale kan ende i dit spamfilter. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Tønder Kommune, Tøndervej 47, 6780 Skærbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003498

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet