Bliv del af efterskolekøkken i et internationalt miljø

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Rejsby Europæiske Efterskole søger nye køkkenansatte med sans for samarbejde, bæredygtighed og unge mennesker.

Det drejer sig om to stillinger – en 30-timers og en 25-timers køkkenassistent. Begge stillinger er fastansættelser med tiltrædelse 1. januar eller 1. februar.

Ansøgningsfrist er tirsdag 30. november 2023 kl. 10.00, og vi afholder samtaler 5. december.

Vi søger to dedikerede, rolige og ansvarsfulde køkkenassistenter til at fastholde og videreudvikle vores køkkens gode ry. Vores køkkenteam består af fem køkkenassistenter og en køkkenleder. Køkkenpersonalet er meget selvkørende, pligtopfyldende og humørfyldte, og du må meget gerne have ideer i udviklingen af et køkken på vej mod endnu større bæredygtighed. Vores køkken laver hver dag god, dejlig, varieret og sund mad til 185 mennesker, og gennem nedbringelse af vores CO2-aftryk er vi optaget af at gøre vores køkken mere klimavenligt. Samarbejde med lokale leverandører er vigtigt for os.

I køkkenet indgår elever i madlavningen, og du skal derfor holde af at arbejde sammen med unge mennesker. Omgangstonen med eleverne skal være smilende og humørfyldt, selvom det ofte kræver overskud, tålmodighed og overbærenhed i en travl hverdag.

Jobbet indebærer et tæt samarbejde med alle øvrige ansatte på skolen, hvor gensidig respekt for hinandens arbejdsopgaver er et altafgørende element. Rejsby Europæiske Efterskole er bygget op om en flad struktur, hvor vi har forskellige opgaver, men ingen kan undværes. Det er kendetegnende for hele køkkenpersonalet, at de gerne vil lære nyt, så skolen har i de senere år været med i ”Køkkentjansen” og ”Klimakøkken”. Hvis det har interesse, er det muligt at læse lidt mere om de to projekter via følgende links.

https://www.efterskolerne.dk/da/Faglig_viden/Udvikling-og-forskning/koekkentjans

https://www.efterskolerne.dk/-/media/Efterskolerne/fagligviden/udviklingogforskning/Kkkentjansen_klimakkken---sdan-sger-I-om-at-vre-med.pdf?la=da

Normalt vil arbejdstiden ligge fra kl. 7.00-14.00 i hverdagene og en fast aftenvagt ca. fra 16.30-18.30. Derudover vil der være skiftende arbejdstider og herunder weekendarbejde, da køkkenet også laver mad til forældredage, bliveweekender, samarbejde med de sydslesvigske skoler og udvekslingsbesøg m.m.

Hvis du er kommet hertil i læsningen og rummer masser af energi, humør, fleksibilitet, kreativitet, nysgerrighed og faglig stolthed, så send os gerne en ansøgning.

Efter aftale med skolens kontor 74 75 36 22 eller skolens køkkenleder 40 96 57 99 er du meget velkommen til at besøge os.

Ansættelse sker efter overenskomst med Kost og Ernæringsforbundet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Tønder Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (25-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Rejsby Europæiske Efterskole, Kogsvej, 6780 Skærbæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941786

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet